Activiteiten

Woningbouw

Lingen Beton bewijst dat vrijheid en prefab uitstekend samen gaan. Wij bieden de architect en constructeur alle ruimte voor het realiseren van eigen ideeën en ontwerpen, hoe bijzonder die ook zijn. Concreet leveren wij voor de woningbouw prefabproducten als trappen, bordessen, consoles, kolommen, balkon- en galerijplaten, gevelplaten/elementen en architectonisch beton. Zowel standaard als op klantspecificaties.

Utiliteitsbouw

Ook voor de utiliteitsbouw komt Lingen Beton met prefaboplossingen die de snelheid en efficiëntie van het bouwproces enorm ten goede komen. U kunt dan denken aan gevelelementen, wanden, trappen, bordessen, kolommen en vloerplaten voor bedrijfspanden en kantoren. Maar ook aan complete cascobouwoplossingen, inclusief engineering, levering en montage. Dit alles uiteraard in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, architect en aannemer.

Weg- en waterbouw

Vooral in deze sector is veel vraag naar prefab-oplossingen die de snelheid van werken verhogen, de bouwkosten verlagen en de hinder voor verkeer en omwonenden verkleinen. Lingen Beton speelt hier op in met een sterk aanbod van maatwerk-producten, zoals ons nieuwe bruggenpakket/bruggenmatrix, geluidsschermen, kademuren, keerwanden, randelementen, fiets- en voetgangerstunnels, bergingskelders, utility-ducts, gemalen, samengestelde putten, een compleet pakket duikers en zelfs grafkelders.